fbpx

Uitbreiding assortiment ‘De Fruithoek’

Winkeltje ‘De Fruithoek’ is inmiddels ruim 3,5 jaar open. Een aantal mensen weet vanaf het begin de weg naar ons te vinden. En we zijn natuurlijk heel dankbaar dat deze trouwe klanten nog steeds regelmatig naar de Mosselhoek komen voor vers fruit, streekproducten of een cadeaupakket. Daarnaast komen er ook nog wekelijks nieuwe klanten. Ook daar zijn we blij mee natuurlijk!

‘De Fruithoek’ is niet zo groot en wij willen vooral bekend blijven staan vanwege goede kwaliteit en maatwerk. Maar dat neemt niet weg dat wij het fijn vinden om van jullie als (nieuwe) klant feedback te krijgen over ons aanbod. Als wij ons aanbod zo goed mogelijk kunnen afstemmen op jullie behoeften dan is dat namelijk win-win.

Al een tijdje is er regelmatig de vraag of we wellicht ook wat groenten kunnen toevoegen aan ons assortiment. Iets wat wij zelf ook al langer graag wilden, maar nu is gerealiseerd.  

Ook de verschillende Zeeuwse mokken worden vaak enthousiast ontvangen en regelmatig wordt er gevraagd of er nog weer een nieuwe aan ons assortiment wordt toegevoegd. En zoals jullie hieronder kunnen zien hebben we weer nieuwe mokken. Deze zijn ook leuk om te geven en te krijgen voor Moederdag en Vaderdag. In deze moeilijke tijd zullen opa's en oma's hier ook heel blij van worden als ze dit krijgen en op deze manier iedere dag aan hun (klein)kind denken. 

Fruitbedrijf Van den Berge: Zeeuws lichtje
Fruitbedrijf Van den Berge: diverse mokken
Fruitbedrijf Van den Berge: Moederdag 33