fbpx

Oktober: nieuwe oogst van appels en peren

Alle oogst van peren is binnen! Van de appels nog niet alles. Er is nu weer volop Cox, Elstar, Goudreinetten, Conference en Gieser Wildeman (stoofpeer) te koop. De Jonagold, Golden Delicious, Doyenne du Comice en Zoete Ermgaard (stoofappel) verkopen wij  binnenkort. Het pruimenseizoen zit erop! De zomerappel Delcorf en Zari en de zomerpeer Triomph de … Meer lezen

Nieuwe oogst en 5-jarig jubileum

Vanaf aanstaande maandag (6 september) begint bij ons de pluk! Deze maand is dan ook ‘De Oogstmaand’ van appels en peren! Inmiddels is er door ons een begin gemaakt van het plukken van de zomerappel ‘Delcorf en ‘Zari’ en de zomerpeer ‘Triomph de Vienne’. Zo halverwege de maand september is er weer nieuwe oogst Elstar … Meer lezen

Volop pruimen te koop

In de maand augustus zijn er volop pruimen te koop! Daarnaast verkopen wij ook heerlijk ander zomerfruit, zoals kersen (tot halverwege augustus), aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen en wilde perziken. En dit lekkere zomerfruit is zowel te koop in winkeltje ‘De Fruithoek’, als in de gekoelde boerderijautomaat! Zo halverwege augustus is er weer nieuwe oogst … Meer lezen

Volop zomerfruit

In de maand juli is er weer volop lekker zomerfruit te koop, zoals aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen en wilde perziken. En niet te vergeten de kersen! Zoals het er nu naar uitziet zijn deze in het eerste weekend van juli te koop! En dit lekkere zomerfruit is zowel te koop in winkeltje ‘De Fruithoek’, … Meer lezen

Vaderdag en vanaf nu Boerderijautomaat

Misschien heeft u er inmiddels al gebruik van gemaakt! De verkoopstand is vervangen door een moderne en gekoelde Boerderijautomaat. Het zijn niet enkel ons eigen geteelde appels en peren maar ook lokaal seizoensgebonden producten staan hier in.

Mei: Moederdag en volop aardbeien

In de boomgaard staan op dit moment (3 mei) de appels in volle bloei. Dit houdt in dat de eerste bloemblaadjes vallen. Hieronder ziet u een foto van de appelbloesem die door mij is gemaakt op 29 maart.

Kom naar De Fruithoek voor een leuk Moederdag cadeau

Elke tweede zondag van mei vieren we Moederdag. Dit jaar valt deze dag dus op zondag 9 mei.

Laatste update: april 2021

Moederdag, de dag om alle lieve (schoon)moeders eens extra in het zonnetje te zetten. En ja, we kunnen er niet omheen, ook dit jaar is Moederdag weer net even anders. Je kunt het misschien niet vieren zoals je gewend bent. Maar je kunt er wel nog steeds een speciale dag van maken. Juist nu. Zorg voor een persoonlijk cadeau met daarbij een kaart(je) met wat mooie woorden.

Voor een origineel cadeau voor je moeder kan je prima in winkeltje ‘De Fruithoek’ terecht. We helpen je graag om een cadeaupakket naar jouw smaak samen te stellen. Je kunt ook een afspraak maken buiten reguliere openingstijden. Bel hiervoor naar Gerda (06 – 22 25 85 32) of stuur een mail.

Verderop op deze pagina vind je een aantal van onze Moederdag cadeau ideeën. Maar we beginnen met wat te vertellen over Moederdag in andere landen.

BENIEUWD NAAR ONZE CADEAUPAKKETTEN? NU OOK ONLINE TE BESTELLEN!

Meer lezen

Maart: Lentemaand

Ook in lentemaand maart zorgen wij vanuit ons winkeltje ‘De Fruithoek’ weer voor de nodige vitamines! Uiteraard hebben wij weer diverse maandacties. En u kunt zoals altijd bij ons terecht voor een origineel cadeaupakket. Graag weer tot ziens!

Ook in februari naar ‘De Fruithoek’ voor vitamines

Bent u op zoek naar een leuke Valentijnsverrassing? In winkeltje ‘De Fruithoek’ hebben wij volop mogelijkheden. Dus komt u gerust eens kijken. Voor andere cadeaupakketten kunt u uiteraard ook weer bij ons terecht. Net als voor de nodige vitamines. Benieuwd naar de maandacties in ‘De Fruithoek’ van februari 2021?