fbpx

Nieuwe oogst en 5-jarig jubileum

Vanaf aanstaande maandag (6 september) begint bij ons de pluk! Deze maand is dan ook 'De Oogstmaand' van appels en peren! Inmiddels is er door ons een begin gemaakt van het plukken van de zomerappel 'Delcorf en 'Zari' en de zomerpeer 'Triomph de Vienne'. Zo halverwege de maand september is er weer nieuwe oogst Elstar (appel) en Conference (handpeer). Eind september volgen de appelrassen Golden Delicious, Jonagold en Goudreinet, de perenrassen  Doyenne du Comice (handpeer) en Gieser Wildeman (stoofpeer).

Tot halverwege september zijn er nog pruimen te koop! Wij verkopen nog heerlijk ander zomerfruit zoals aardbeien, bramen, rode bessen, nectarines en wilde perziken. En dit lekkere zomerfruit is zowel te koop in winkeltje 'De Fruithoek', als in de gekoelde boerderijautomaat!

Bent u op zoek naar een fruitmand met streekproducten of een ander mooi cadeaupakket? Of wilt u zelf een cadeaupakket samen stellen? Dit is allemaal mogelijk. Bestellen van tevoren mag ook. Dit kan telefonisch (06-22 25 85 32) of via het bestelformulier.   

En dan is in deze maand nog het 5-jarig jubileum van 'De Fruithoek'! Wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben dan ook op zaterdag 25 september een feestelijke actie!
Deze actie maken wij in de week van 20 september bekend! 

Update: Op zaterdag (25 september) is het een gezellige drukte geweest vanwege het 5-jarig jubileum van winkeltje 'De Fruithoek'! We hadden een feestelijke actie van de appels, peren en verschillende smaken van sappen. Ook kon je meedoen met een prijsvraag. Men moest raden hoeveel kilo de appels met voorraadbak woog. Het antwoord is 384 kilo. Er zijn 2 winnaars die als antwoord 380 kilo hadden ingevuld. Inmiddels zijn beide streekpakketten overhandigd. Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

Fruitbedrijf Van den Berge prijsuitreiking 5 jarig jubileum ja
Fruitbedrijf Van den Berge-Prijsuitreiking-1

In de maand september hebben we weekendacties met onder andere (de zomerappel) 'Delcorf en Zari' en (de zomerpeer) 'Triomph de Vienne'! Deze weekendactie is te koop in de Boerderijautomaat op vrijdag en zaterdag en in winkeltje 'De Fruithoek', geopend op vrijdagmiddag en zaterdag!

Fruitbedrijf Van den Berge: Delcorf 2020

                   

                    2 kilo Delcorf (fris van smaak)

                          van € 3,00   

                         voor € 2,50

 

           

             

                   2 kilo Zari (zoet van smaak)  

                          van  € 3,00  

                         voor € 2,50 

 

Fruitbedrijf Van den Berge Pluk 2019 4 Zari
Fruitbedrijf Van den Berge: Triomph de Vienne-1

                      

                 2 kilo Triomph de Vienne

                        van  € 3,00

                    voor € 2,50 

 

                   

                   Appel-kersensap of

            Appel-vlierbessensap van € 2,20

                 1 fles:             € 2,00

                 2 flessen:        € 3,75

      (100 % puur sap, zonder toevoegingen)

 

Fruitbedrijf Van den Berge appel-kersensap
Fruitbedrijf Van den Berge: appel-vlierbessensap