fbpx

Najaar: tijd voor appeltaart!

De astronomische herfst is alweer een week oud. Het is buiten inmiddels ook echt wel herfstachtig, de eerste bladeren zijn ook alweer gevallen. Kortom: tijd om ons meer binnen te gaan vermaken.

Met al dat lekkere verse fruit van de nieuwe oogst is het leuk om weer te gaan bakken. Bijvoorbeeld ook met de (klein)kinderen in de herfstvakantie. 

Fruitbedrijf Van den Berge: appeltaart

Appeltaart bakken

Van alle taarten blijft de oud-Hollandse appeltaart toch altijd wel één van de favorieten. Hier zijn ontzettend veel varianten in zoals bijvoorbeeld ook een omgekeerde appeltaart of een appelkruimeltaart.

BENIEUWD NAAR ONZE KERSTPAKKETTEN 2019?

In winkeltje 'De Fruithoek' verkopen wij volop verse appels en meel van molen De Jager en natuurlijk hebben wij hier ook de appeltaartmix van. Het recept voor het bakken van de taart staat op de verpakking. Wel hebben wij hierbij nog een smaakvolle tip voor u. Wanneer u de appeltaart uit de oven heeft gehaald vult u een steelpannetje met de inhoud van een halve pot abrikozenjam. Verwarm dit, maar breng dit niet aan de kook. Bestrijk vervolgens de nog warme appeltaart met de jam.

Actie van de maand oktober 

Inmiddels heeft u vast zin gekregen om een lekkere appeltaart te gaan bakken?! Daarom hebben wij deze maand de volgende leuke actie voor u: 

Fruitbedrijf Van den Berge: appeltaart-Elstar

1 pak appeltaartmix

               &

appels (nieuwe oogst) voor appeltaart

samen voor maar € 3,50