fbpx

Kom naar De Fruithoek voor een leuk Moederdag cadeau

Elke tweede zondag van mei vieren we Moederdag. Dit jaar valt deze dag dus op zondag 10 mei.

Moederdag, de dag om alle lieve (schoon)moeders eens extra in het zonnetje te zetten. En ja, we kunnen er niet omheen, ook Moederdag is dit jaar net even anders dan andere jaren. Je kunt het misschien niet vieren zoals je gewend bent. Maar je kunt er wel nog steeds een speciale dag van maken. Juist nu. Zorg voor een persoonlijk cadeau met daarbij een kaart(je) met wat mooie woorden.

Voor een origineel cadeau voor je moeder kan je prima in winkeltje ‘De Fruithoek’ terecht. We helpen je graag om een cadeaupakket naar jouw smaak samen te stellen. Je kunt ook een afspraak maken buiten reguliere openingstijden. Bel hiervoor naar Gerda (06 – 22 25 85 32) of stuur een mail.

Verderop op deze pagina vind je een aantal van onze Moederdag cadeau ideeën. Maar we beginnen met wat te vertellen over Moederdag in andere landen.

BENIEUWD NAAR ONZE CADEAUPAKKETTEN? NU OOK ONLINE TE BESTELLEN!

Moederdag in andere landen

Moederdag wordt in bijna overal op dezelfde manier gevierd. Maar niet in alle landen waar Moederdag wordt gevierd wordt dit op dezelfde dag gedaan. Al zijn er veel landen, waaronder ook België, waar het ook de tweede zondag van mei Moederdag is.

In veel katholieke landen wordt Moederdag op 15 augustus gevierd. Dat is de dag van Maria Hemelvaart, ofwel de dag dat Maria (de moeder der moeders) in de hemel werd opgenomen.

Er zijn sowieso behoorlijk wat landen waar Moederdag op een vaste datum wordt gevierd. Zo wordt het in Engeland op 26 maart gevierd en in Frankrijk en Zweden op 28 mei. Een aantal andere landen, voornamelijk Oost-Europese landen en Rusland, vieren Moederdag op Internationale Vrouwendag (8 maart).

In Tsjechië houden ze zowel 8 maart als de tweede zondag van mei aan waardoor ze daar dus twee keer per jaar Moederdag vieren.

Moederdag cadeau ideeën in De Fruithoek

Wil je je moeder verwennen met advocaat, babbelaars en lekkere chocolade? Of liever met een wijntje of vruchtensecco en wat chips en een stukje kaas? Of misschien maak je haar wel het meest blij met vers fruit en sap? Met een mok, kop en schotel of kaars (van Leuk Zeeuws) lijk je in ieder geval goed voor de dag te komen, want veel moeders reageren hier enthousiast op als ze deze producten in het winkeltje zien.

Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je 10 mei een leuk cadeau aan je moeder kunt geven. En ja, ook hierbij houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er 1 klant tegelijk naar binnen mag in winkeltje ‘De Fruithoek’. Maar we betrekken ook een stukje schuur erbij waar het mogelijk is om, op 1,5 meter afstand, verschillende producten uit te zoeken waar wij dan een cadeaupakket op maat van kunnen maken. Ook staan hier al verschillende door ons gemaakte cadeaupakketten klaar.

Ter inspiratie hebben we hieronder wat ideeën voor cadeaus of cadeaupakketten voor Moederdag op een rijtje gezet.

Fruitbedrijf Van den Berge: Cadeau voor moeder 5

Fruitbedrijf Van den Berge: Cadeau voor moeder 2

Fruitbedrijf Van den Berge: Cadeau voor moeder 4

Fruitbedrijf Van den Berge: Cadeau voor moeder 3

Fruitbedrijf Van den Berge: Cadeau voor moeder 6

Heb je een leuk cadeau voor je moeder gezien, maar ben je niet in de gelegenheid om je cadeaupakket bij ons op te halen? Dat is geen probleem. Wij zorgen er dan voor dat het cadeau(pakket) naar jouw keuze bij jou of bij jouw moeder wordt thuisbezorgd. Geef je bij jouw (online) bestelling dan ook gelijk door wat we namens jou op het kaartje mogen schrijven? Om ervoor te zorgen dat jouw Moederdag cadeau op tijd bezorgd wordt willen we je vragen om dit uiterlijk woensdag 6 mei bij ons te bestellen. 

Wij gaan graag voor u aan de slag!

BENIEUWD NAAR ONZE CADEAUPAKKETTEN? NU OOK ONLINE TE BESTELLEN!