Een stukje geschiedenis

Ons familiebedrijf is gestart rond 1900. Er waren toen niet alleen fruitbomen (appels/peren), maar er werden ook rode en zwarte bessen geteeld. Ook was er een boomkwekerij.

In de jaren zestig is het bedrijf overgenomen door twee zonen. Het bedrijf werd toen uitgebreid met een aantal hectare in Poortvliet. In 1981 heeft één van de zonen een fruitbedrijf elders overgenomen. De andere zoon C. Van den Berge is hier in verder gegaan en al gauw werd het bedrijf met zoon Cor verder gerund.
In 1988 is het bedrijf verplaatst naar de Mosselhoekseweg in Tholen, dit in verband met uitbreiding van nieuwbouw. Corné (zoon van Cor) heeft inmiddels zijn schoolopleiding Fruitteelt afgerond en werkt nu ook mee in het bedrijf.

Gerda houdt zich bezig met de verkoopstand. Van maandag tot met zaterdag kunt u bij onze verkoopstand terecht voor gezond en vers fruit. Vanaf de zomer van 2016 hebben wij onze verkoop uitgebreid met seizoensfruit (aardbeien, pruimen) en sappen. En vanaf 24 september 2016 kunt u iedere zaterdag in De Fruithoek terecht voor vers fruit en een aantal (streek)producten. Sinds medio juni 2017 is dit winkeltje ook op vrijdagmiddag geopend (van 13.30 tot 16.30 uur). Houdt u onze website in de gaten voor de wekelijks wisselende vrijdag- en zaterdagactie in het winkeltje.