fbpx

Bestelformulier

Ja, ik wil graag het volgende pakket bestellen

  Fruitkistje met sapjes (€ 21,00)Fruitmand met lekkers 1 (€ 24,00)Sap- en fruitkistje (€ 16,50)Fruitmand met lekkers 2 (€ 23,95)Fruit en meer (€ 16,50)Cadeau voor man (€ 19,95)Pakket pannenkoeken en meer (€ 24,00)Pakket voor bij de koffie (€ 25,00)Wijnpakketje (€ 11,95)Jubileum-pakket (€ 31,50)Cadeau voor hem 1 (€ 23,95)Bierpakket (€ 19,95)Cadeau voor hem 2 (€ 23,95)

  Met het invullen en versturen van dit formulier gaat u een betalingsverplichting met ons aan. Na het versturen van dit formulier ontvangt u van ons een e-mail met daarin meer informatie.

  Mocht uw keuze vallen op meerdere pakketten dan kunt u dat aangeven in het opmerkingenveld. Als u laat weten op welke manier wij contact met u kunnen opnemen dan doen wij dit zo snel mogelijk.

  Als bedrijf pakketten voor uw personeel bestellen? Vul dan uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen over de gewenste bestelling.

  Voornaam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Ophalen of Verzenden (verplicht)

  Ophalen: vul de gewenste ophaaldatum van het pakket in bij opmerkingen.Verzenden: verzendkosten bedragen € 8,50 per pakket en vul bezorgadres in bij opmerkingen.

  Cadeaupakket personaliseren (optioneel)
  Persoonlijke boodschap die wij voor u op een bijpassend kaartje zetten. Hiervoor brengen wij € 1,- in rekening. Wilt u een gepersonaliseerd cadeau? Geef dit aan in het opmerkingen-veld hieronder met de tekst voor op het kaartje (max. 30 woorden).

  Vraag of opmerking (verplicht)

  Na het verwerken van uw bestelling zullen wij, met het oog op de privacy, uw gegevens weer verwijderen. Wij nemen de privacy van uw persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe we dat doen en toepassen, kunt u lezen in onze privacyverklaring.