fbpx

*** JULI EN AUGUSTUS 2019 IN DE FRUITHOEK ***

Tijdens de openingstijden van winkeltje 'De Fruithoek' hebben wij een hele leuke actie. Benieuwd? 

Fruitbedrijf van den Berge: fietsen 3

Zin in een leuke fietstocht?

Dat kan prima in de omgeving van De Mosselhoek. Ons bedrijf ligt namelijk aan een doorgaande fietsroute van het centrum van Tholen richting de Oesterdam. En wanneer u de 'Slibben, schorren, slikken fietsroute Zeeland' maakt dan komt u aan het begin van de route tussen knooppunt 36 en 38 langs ons bedrijf.

Wij hebben deze route van 37 kilometer voor u uitgeprint klaar liggen. Wanneer u deze route in de zomermaanden juli en augustus op komt halen krijgt u van ons een versnapering voor onderweg mee en nog een extraatje.  

 

En ook tijdens deze zomermaanden:

2 bakjes aardbeien: van € 5,50 voor € 4,95

Fruitbedrijf Van den Berge: aardbeien 3

Zaterdag 27 oktober 2018:
Bakker Niels, Zuster Evie, imker Bas en kerstpakketten 2018

Zet deze datum zeker alvast in uw agenda! In de schuur staan dan diverse marktkramen en we hebben een programma voor alle leeftijden.
Maak kennis met (de appelrondo's en meer van) Bakker Niels en (de foodcadeaus van) Zuster Evie en de verhalen van imker Bas. Natuurlijk zijn alle appels en peren van de nieuwe oogst volop te koop. En proef onze nieuwste producten en krijg een indruk van onze kerstpakketten voor dit jaar. Wij laten die dag de kerstpakketten zien die wij voor dit jaar gemaakt hebben, maar natuurlijk kunt u ook naar eigen wens een origineel kerstpakket zelf samenstellen (om in december op te komen halen). 

U bent deze dag welkom tijdens de gewone openingstijden van winkeltje 'De Fruithoek' dus van 9.00 tot 16.00 uur. 

Dus kom gezellig met het hele gezin of met vrienden naar 'De Fruithoek' om te zien hoe lekkere appelrondo's worden gebakken door Niels, welke smaken zuster Evie Petra allemaal toevoegt aan de appelmoes, te horen hoe imker Bas de honing slingert en doe vast indrukken op voor originele kerstcadeaus! 

Bakker Niels-01
Bakker Niels-13
Bakker Niels-15
Bakker Niels-14

Op zaterdag 9 juni 2018 vond de 10e editie plaats van de Delta Ride for the Roses. De opbrengst hiervan gaat steeds naar KWF Kankerbestrijding.
Voor de afstand van 120 kilometer (van Goes naar Goes) waren wij de tussenstop. Na 75 afgelegde kilometers was het tijd voor verfrissing en een versnapering. 
Via de foto's op deze pagina willen wij u een indruk geven van de drukte die zich bij ons afspeelde. 

1e verjaardag De Fruithoek: zaterdag 28 oktober 2017

Op 24 september 2016 openden wij winkeltje 'De Fruithoek'. Het was een hele uitdaging! Heb dit jaar beleefd als heel leuk. Ook spannend, maar heb er een heel voldaan gevoel over. Vind het klantencontact enorm leuk, net als het uitzoeken van de producten en het uitbreiden van het assortiment met de variatie van de cadeaupakketten. Dit alles geeft energie! Dankjewel hiervoor! Daarom wil ik met jullie als klanten de 1e verjaardag van De Fruithoek gaan vieren. Omdat de maand september erg druk is vanwege de fruitpluk, zullen we dit op zaterdag 28 oktober 2017 doen. Hier leest u een verslag van deze leuke dag.

Maandag 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag): Buurten bij de Boer

Op Tweede Pinksterdag organiseerde ZLTO, afdeling Tholen, weer Buurten bij de Boer. Hier leest u ons verslag van deze succesvolle dag!

Fruitbedrijf Van den Berge_Fiets