Over ons bedrijf

Fruitbedrijf Van den Berge_Over ons bedrijfFruitbedrijf Van den Berge is een echt Thools familiebedrijf dat rond 1900 is gestart. Wij hebben kwaliteit en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Mosselhoek

Ons fruitbedrijf is gelegen in de Mosselhoek, een buurtschap in de Zeeuwse gemeente Tholen.

De Mosselhoek ligt in de zuidoosthoek van Tholen in een omgeving waar u prima kunt wandelen en fietsen. Fruitbedrijf Van den Berge ligt aan een doorgaande fietsroute van het centrum van Tholen richting de Oesterdam. En wanneer u de ‘Slibben, schorren, slikken fietsroute Zeeland‘ maakt dan komt u aan het begin van de route tussen knooppunt 36 en 38 langs ons bedrijf.

Kwaliteit en milieuvriendelijkheid

Wij streven naar kwalitatief goede producten. De appels en peren worden op milieubewuste wijze geteeld. Dat betekent dat er zo min mogelijk gewas-beschermingsmiddelen worden toegepast en er zo veel mogelijk met natuurlijke vijanden wordt gewerkt. Alleen wanneer het echt noodzakelijk is, wordt er ingegrepen.

Fruitbedrijf Van den Berge_Over ons bedrijf_logo Global GAP
Ons bedrijf is Global-G.A.P. gecertificeerd en daarmee voldoet het aan de strenge milieueisen en wettelijke voorschriften.