Zaterdag 19 mei: PinksterFair bij Brasserie de Zeester

Wij zijn gevraagd om op zaterdag 19 mei als kraamhouder te staan tijdens de PinksterFair bij Brasserie de Zeester. Daar hebben wij natuurlijk ja tegen gezegd! Dus kom die dag tussen 11.00 en 18.00 uur gezellig langs in Scherpenisse. Wij staan er met fruit, sap, streekproducten en cadeaupakketten en u kunt ook verschillende producten proeven. Daarnaast hebben we een leuke kortingsactie voor u! 
Verder zijn er nog veel meer kraampjes met lekkere Zeeuwse (streek)producten, handgemaakte producten, woon- en tuinideeën, sieraden en tassen. Kortom: voor ieder wat wils! 

Mocht u die dag niet naar Scherpenisse kunnen komen, maar wel zin hebben in lekker vers fruit, sap of andere producten of op zoek zijn naar een cadeaupakket? Winkeltje 'De Fruithoek' is die dag ook gewoon geopend van 9.00 tot 16.00 uur. 

Wij hopen velen van jullie die dag te zien! 

Fruitbedrijf Van den Berge_PinksterFair 19mei2018

Moederdag en Vaderdag

Komen er weer aan!! En natuurlijk hebben wij voor Moederdag (13 mei) en Vaderdag (17 juni) leuke cadeautjes in verschillende prijsklassen!   

Fruitbedrijf Van den Berge_cadeaupakketten_43
Fruitbedrijf Van den Berge_Cadeaupakket 81

PASEN in De Fruithoek

Hou alvast zaterdag 31 maart vrij!! Die dag komt van 13.00 - 16.00 uur Ballonnenclown Martina. Leuk voor iedereen!
Vanwege de Pasen hebben wij zowel op vrijdag als op zaterdag een extra actie en proeverijen van (nieuwe) producten.
De Fruithoek is 30 en 31 maart op de inmiddels bekende tijden geopend.  

Fruitbedrijf Van den Berge_paasei_kuiken
Fruitbedrijf Van den Berge_Pasen_bank
Fruitbedrijf-Van-den-Berge_Pasen_ballonnenclown

1e verjaardag De Fruithoek: zaterdag 28 oktober  

Op 24 september 2016 openden wij winkeltje 'De Fruithoek'. Het was een hele uitdaging! Heb dit jaar beleefd als heel leuk. Ook spannend, maar heb er een heel voldaan gevoel over. Vind het klantencontact enorm leuk, net als het uitzoeken van de producten en het uitbreiden van het assortiment met de variatie van de cadeaupakketten. Dit alles geeft energie! Dankjewel hiervoor! Daarom wil ik met jullie als klanten de 1e verjaardag van De Fruithoek gaan vieren. Omdat de maand september erg druk is vanwege de fruitpluk, zullen we dit op zaterdag 28 oktober doen. Zet deze datum alvast in je agenda! Binnenkort berichten wij meer over de invulling van deze dag, die zowel voor jong als oud(er) leuk zal zijn. 

Fruitbedrijf-Van-den-Berge-De-fruithoek-opening
Fruitbedrijf Van den Berge_winkeltje_Gerda
Fruitbedrijf Van den Berge_Buurten bij de Boer_Fruithoek2

Maandag 5 juni (Tweede Pinksterdag): Buurten bij de Boer

Op Tweede Pinksterdag organiseerde ZLTO, afdeling Tholen, weer Buurten bij de Boer. Hier leest u ons verslag van deze succesvolle dag!

Fruitbedrijf Van den Berge_Fiets